Menu

Relationsshowen

Halmstad

Kulturhuset Najaden
måndag, 3 oktober 2022 kl:19:00

Föreställningen är tyvärr inställd. Alla kunder som köpt biljett har nu fått mail. Hör av er till Halmstad Tourist Center om det finns frågor 035-120200. Sista dag för återlösen är den 15/9.

***

Relationsshowen – en humorföreställning om allt det där som händer mellan människor

Efter fullsatta föreställningar under 2019 och våren 2020 samt Coronasäkrade föreställningar under hösten 2020 ger sig Relationsshowen ut på Sverigeturne igen. En humorföreställning med Annika R Malmberg och regissör för showen är ingen mindre än komikern och imitatören , Rachel Mohlin. Tillsammans har de iscensatt en färgsprakande föreställning som handlar om ett ämne som väl aldrig varit viktigare än nu – nämligen våra relationer.

Efter en minst sagt annorlunda tid är det dags att mötas upp igen. Både våra relationer på jobbet och hemma kan må bra av ett omtag och en nystart. Och vad kan då passa bättre än att få skratta tillsammans samtidigt som vi lär känna varandra ännu lite bättre.”Det vanligaste felet i en relation är att vi utgår ifrån oss själva” säger Annika R Malmberg. ”Vi tolkar andras agerande utifrån en normom hur vi själva skulle ha gjort och vi ger till andra det vi själva allra helst vill ha. Det här leder till rätt komiska situationer där vibokstavligen både springer och talar förbi varandra och krockarna låter sällan vänta på sig.”

Annika är föreläsaren som har över 30 år erfarenhet av möten med människor och som idag är specialiserad på att hjälpa människoratt få ännu bättre relationer – både på jobbet och hemma. Annika har av tidningen Resume blivit utsedd till en av Näringslivets Superkommunikatörer och hon är en av tre talare i Sverige som fått den högsta utmärkelsen Diamond Speaker. Annika är författare till fyra böcker och i slutet på november kommer hennes femte bok ”Relationskompassen – 10 knep för att inte tappa bort varandra”. Annika har ofta synts som favoritexpert i rutan hos ”Filip och Fredrik i Breaking News”.

Relationsshowen är en kväll som garanterat kommer ge dig skratt, igenkänning och aha- upplevelser – oavsett om du kommer med dina närmaste vänner, din familj, din partner eller varför inte dina arbetskamrater.Annika kommer tillsammans med er denna kväll frikostigt bjuda på sina egna erfarenheter av just relationer; tillkortakommanden, misstag men också de gånger det varit lätt och känts rätt. Med den här showen i bagaget kommer ni kunna greja det! Relationen alltså.

Välkomna!

Manus: Annika R Malmberg

Regi: Rachel Mohlin

Produktion: Fanny Widman

Speltid: 2 h inkl paus

Sagt om Annika och Relationsshowen

:”Jag fick se en ny sida av Annika, som berörde”

”En fantastisk show men så mycket skratt och igenkänningsfaktor”

”Detta borde ALLA få vara med om”

”Vilken show, vilket fyrverkeri, vilken fantastisk kväll”

”Rekommenderas helhjärtat. Annika når verkligen fram.”

”Fullkomligen lysande”

”Annika är en stjärna”

”Skrattade så mycket att jag fick kramp i kinderna”

”Underbart att få skratta så mycket”

Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entren på evenemangsdagen.


Relationsshowen
2024-05-15 19:00:00
Blandat, NYKÖPING, Nyköpings Teater

Datum / Tid

måndag, 3 oktober 2022 kl: 19:00

Plats

Halmstad, Kulturhuset Najaden

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad