Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

The Boppers & Magnum Bonum

KulturhusetDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Den 26 augusti står 40-årsjubilerande The Boppers och Magnum Bonum återigen tillsammans på samma scen, 38 år sen sist, i en exklusiv spelning på Kulturhuset i Halmstad Folkets park.


The Boppers, som i sommar släpper både singeln "Wanna be your man" och nytt album, har med hits som "Under the boardwalk", "At the hop", och "Good Night Sweetheart" sjungit sig in i de svenska folkhemmen.
I över tre decennier har The Boppers har utfört sin blandning av Rock’n Roll & Doo Wop.  Med tusentals spelningar och över två miljoner sålda album är de en av de mest framgångsrika moderna grupper i sitt slag. Deras musik har autentiska spår från 50- och 60 -talets musik, med inspelning i studior och uppträdanden live på scen där de levererar sina låtar med glädje och energi.


Magnum Bonums resa började tidigt 1977 med ambitionen att få göra en skiva, som killarna i bandet själva fick spela in och ge bort till skivbolag, radiostationer och tidningar för att få någon att nappa på kroken. Det blev Polygram (Universal) som tog betet och lät bandet spela in en cover på LA run, som blev debutsingeln Skateboard.
Skateboard blev en jättehit, precis som Marie, Loverbot, Gigolo, Vi vill ha mer, Hög hatt (och låga skor) och Digital panik.
Magnum Bonum turnerade flitigt runt i Sverige och slog mängder med publikrekord i folkparkerna trots konkurrens från alla etablerade och nya artister och grupper under denna tid.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-08-26 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Magnum

Magnum, Need A Lot Of Love på Spotify

Vigilante

Need A Lot Of Love

Magnum, Vigilante på Spotify

Vigilante

Vigilante

Magnum, Live 'Til You Die på Spotify

Escape From The Shadow Garden

Live 'Til You Die