Menu

The Boppers & Magnum Bonum

Halmstad

Kulturhuset
lördag, 26 augusti 2017 kl:19:00

Den 26 augusti står 40-årsjubilerande The Boppers och Magnum Bonum återigen tillsammans på samma scen, 38 år sen sist, i en exklusiv spelning på Kulturhuset i Halmstad Folkets park.


The Boppers, som i sommar släpper både singeln "Wanna be your man" och nytt album, har med hits som "Under the boardwalk", "At the hop", och "Good Night Sweetheart" sjungit sig in i de svenska folkhemmen.
I över tre decennier har The Boppers har utfört sin blandning av Rock’n Roll & Doo Wop.  Med tusentals spelningar och över två miljoner sålda album är de en av de mest framgångsrika moderna grupper i sitt slag. Deras musik har autentiska spår från 50- och 60 -talets musik, med inspelning i studior och uppträdanden live på scen där de levererar sina låtar med glädje och energi.


Magnum Bonums resa började tidigt 1977 med ambitionen att få göra en skiva, som killarna i bandet själva fick spela in och ge bort till skivbolag, radiostationer och tidningar för att få någon att nappa på kroken. Det blev Polygram (Universal) som tog betet och lät bandet spela in en cover på LA run, som blev debutsingeln Skateboard.
Skateboard blev en jättehit, precis som Marie, Loverbot, Gigolo, Vi vill ha mer, Hög hatt (och låga skor) och Digital panik.
Magnum Bonum turnerade flitigt runt i Sverige och slog mängder med publikrekord i folkparkerna trots konkurrens från alla etablerade och nya artister och grupper under denna tid.

Datum / Tid

lördag, 26 augusti 2017 kl: 19:00

Plats

Halmstad, Kulturhuset

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

385

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad