Den Svenska Björnstammen & Panda Da Panda

Parken I HalmstadDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Den 17 oktober 2015 ser ni Den Svenska Björnstammen tillsammans med Panda Da Panda hos oss på Parken i Halmstad!


Åldersgräns: 18 år


Det var vid ett uppspel på yrkeshögskolan Musikmakarna i Örnsköldsvik som managern Niclas Björlund fick uppleva tre minuter av en krigsmålad och dansande skånepåg när denne valde att visa en video från sitt soloprojekt â?? låten â??Vem e du?â??. Efter några dagar hade Thibo Girardon ett skivkontrakt. Sveriges enda vilda panda är infångad.


Tre år senare har Thibo, mer känd som Panda da Panda, uppmärksammats för allt från björnmålade nakendansare i â??Titta när han dansarâ?? till sina dramatiska scenframträdanden.


â?Poängen är just att man ska ta in historien. Att den som lyssnar ska ta in känslan och beröras av denâ?, menar Thibo. Den som inte övertygas via hörlurarna, gör det genom att betrakta hans energiska och inlevelserika scenpersonlighet. Och uppmärksamheten kring Panda Da Pandas liveshower lär inte inte minska i framtiden.


När Den svenska björnstammen släppte albumet "I förhållande tillâ? den 23 april 2014, gjorde de det som ett av Sveriges största band.


Debutfullängdaren från 2012 blev en av de populäraste svenska akterna på Spotify och singeln â??Vart jag mig i världen vänderâ?? sålde sexdubbel platina. Bandet fick ta emot priser på P3 Guld för "bästa nykomling" och "årets låt". Låten Vart jag mig i världen vänder blev etta på singellistan. Efter 75 intensiva konserter röstade Aftonbladets läsare också fram dem som 2012 års bästa liveband.


Nu är det dags igen, i september 2015 släpper de ett nytt fräscht album.


'Vi hade tänkt ta det lite lugnt och kanske släppa en EP i höst men efter att vi flyttade vår studio från det mörkaste rummet i huset till det ljusaste, så fick vi flyt och det blev en massa musik. Nu blir det ett album istället.'

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-10-17 21:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Den Svenska Björnstammen

Den Svenska Björnstammen, Vart jag mig i världen vänder på Spotify

Ett fel närmare rätt

Vart jag mig i världen vänder

Den Svenska Björnstammen, Förlåta eller svika på Spotify

Förlåta eller svika

Förlåta eller svika

Den Svenska Björnstammen, Svalkar vinden på Spotify

Ett fel närmare rätt

Svalkar vinden

Den Svenska Björnstammen är en svensk musikgrupp och konstnärskollektiv från Norrköping som består av Dan Brännvall, Mattias Göransson, Kim Dahlberg, Ambjörn Göransson, Klas Isaksson, Petter Frisendahl och Åke Olofsson. De är signerade på Pope Records och har ett distributionsavtal med Universal Music Group.


Gruppen gav ut sin första låt, Nytt lego på Youtube under kanalen norrkopingskonsthall redan i maj 2008. År 2010 skrev gruppen kontrakt med skivbolaget Pope Records som har distributionsavtal med Universal Music Group. Den svenska björnstammen var 2010 ett av tre band som gick till final i musiktävlingen Metro On Stage. Gruppen genomförde en del festivalspelningar, bland annat på Arvikafestivalen och Peace and Love, och de väckte viss uppmärksamhet när de släppte en zeppelinare över festivalernas område, med bandets logotyp och namn på.


Deras genombrott kom 2011, när gruppen gav ut låten "Vart jag mig i världen vänder" vilken blev etta på Sverigetopplistan för singlar och fick höga placeringar på Itunes- och Spotifylistorna. Även den följande singeln ’’Svalkar vinden’’ har klättrat högt på topplistor i Sverige. Den 21 januari 2012 fick gruppen två priser på P3 Guld-galan, för bästa nykomling 2011 samt årets låt 2011 för Vart jag mig i världen vänder. I och med släppet av sitt debutalbum Ett fel närmare rätt gav de ut en 30-minuters dokumentärfilm i vilken flera av albumets låtar kan höras. ’’Ett fel närmare rätt’’ fick ett blandat omdöme av musikkritiker, och har bland annat kallats ”musikaliskt korrekt men samtidigt helt utspårande musik”


Den 24 januari 2014 släppte Björnstammen två nya singlar; "Hatar allt" och "Långsamt" som är en försmak på deras nya skiva.


Panda Da Panda

Panda Da Panda, Koko på Spotify

Den inre rymden (som är den del som ligger innanför månens bana)

Koko

Panda Da Panda, Spegelen på Spotify

Flaoua Paoua

Spegelen

Panda Da Panda, Bermudatriangeln på Spotify

Bermudatriangeln

Bermudatriangeln