Menu

Den Svenska Björnstammen & Panda Da Panda

Halmstad

Parken I Halmstad
lördag, 17 oktober 2015 kl:21:00

Den 17 oktober 2015 ser ni Den Svenska Björnstammen tillsammans med Panda Da Panda hos oss på Parken i Halmstad!


Åldersgräns: 18 år


Det var vid ett uppspel på yrkeshögskolan Musikmakarna i Örnsköldsvik som managern Niclas Björlund fick uppleva tre minuter av en krigsmålad och dansande skånepåg när denne valde att visa en video från sitt soloprojekt â?? låten â??Vem e du?â??. Efter några dagar hade Thibo Girardon ett skivkontrakt. Sveriges enda vilda panda är infångad.


Tre år senare har Thibo, mer känd som Panda da Panda, uppmärksammats för allt från björnmålade nakendansare i â??Titta när han dansarâ?? till sina dramatiska scenframträdanden.


â?Poängen är just att man ska ta in historien. Att den som lyssnar ska ta in känslan och beröras av denâ?, menar Thibo. Den som inte övertygas via hörlurarna, gör det genom att betrakta hans energiska och inlevelserika scenpersonlighet. Och uppmärksamheten kring Panda Da Pandas liveshower lär inte inte minska i framtiden.


När Den svenska björnstammen släppte albumet "I förhållande tillâ? den 23 april 2014, gjorde de det som ett av Sveriges största band.


Debutfullängdaren från 2012 blev en av de populäraste svenska akterna på Spotify och singeln â??Vart jag mig i världen vänderâ?? sålde sexdubbel platina. Bandet fick ta emot priser på P3 Guld för "bästa nykomling" och "årets låt". Låten Vart jag mig i världen vänder blev etta på singellistan. Efter 75 intensiva konserter röstade Aftonbladets läsare också fram dem som 2012 års bästa liveband.


Nu är det dags igen, i september 2015 släpper de ett nytt fräscht album.


'Vi hade tänkt ta det lite lugnt och kanske släppa en EP i höst men efter att vi flyttade vår studio från det mörkaste rummet i huset till det ljusaste, så fick vi flyt och det blev en massa musik. Nu blir det ett album istället.'

Datum / Tid

lördag, 17 oktober 2015 kl: 21:00

Plats

Halmstad, Parken I Halmstad

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

375

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad