Menu

Graveyard (support: Factory Brains)

Halmstad

Parken I Halmstad
lördag, 16 april 2016 kl:21:00

OBS! 18 års åldersgräns!


Internationellt hyllade har Graveyard turnerat såväl på egen hand som med storheter som Mastodon, Soundgarden, Motörhead, Iron Maiden och Deep Purple de senaste åren. Efter två fullsatta spelningar på KB i Malmö och Munchenbryggeriet i Stockholm den senaste veckan kan vi inget annat än att konstatera att bandet gjort succé under sin svenska miniturné och att fansen vill ha mer av bandet.


Efter spelningarna i Göteborg i helgen väntar en tre veckor lång turné i Europa, och därefter bär det av till USA för turné under december och januari. I mars återvänder de hem till Sverige för 16 klubbspelningar. Turnén har premiär på Close Up-båten den 10 mars och avslutas i Karlstad 29 april. Support på turnén är svenska Factory Brains.


"När våren kommer återvänder de migrerande rockarna till nordliga breddgrader. Tecknen går att se överallt i naturen. Folk stämplar ut på fredagen, fixar frillan, tar en förvärmare och vallfärdas ner till de lokala mötesplatserna för musikälskare. När våren kommer, kommer också vi i Graveyard tillbaks - ni ser oss här"

Datum / Tid

lördag, 16 april 2016 kl: 21:00

Plats

Halmstad, Parken I Halmstad

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

350

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad