Menu

Lasse Stefanz - Parken

Halmstad

Parken I Halmstad
fredag, 15 april 2016 kl:21:00

Det började med en gitarr på postorder, några grytlock och en gammal rörförstärkare. Sedan var bandet bildat och målsättningen klar, ”vi ska bli det bästa dansbandet i Sverige”.


De satsade allt på musiken, men i slutet av 70-talet var uppbrottet och nedläggningen bara några dagar bort. Lasse Stefanz hade börjat spela discomusik och det var ingen hit. Publiken och arrangörerna svek, men då ringde skivbolagsdirektören Bert Karlsson och resten är, som man säger, historia…Idag är Lasse Stefanz Nordens största dansband!


De har sålt miljontals skivor, vunnit imponerande fyra Grammisar och ett otal Guldklavar (dansbandsbranschens stora pris), medverkat i Melodifestivalen, mängder av radio och tv-program och flera dokumentärer har gjorts. Den 22 ton tunga turnébussen rullar så gott som varje helg iväg från Kristianstad och runt hela Norden. Lasse Stefanz fyller ishallar och folkparker i såväl stekande sol som frostiga minusgrader. De levererar taktfast dans- och partymusik i uppemot fyra timmar varje kväll, svetten lackar och bootsen är putsade.

Datum / Tid

fredag, 15 april 2016 kl: 21:00

Plats

Halmstad, Parken I Halmstad

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad