Menu

En ny kul kväll med Extor, Maja, Wahlman & Vänner

Halmstad

ProfilsHotels Halmstad Plaza Restaurang Angelini
fredag, 31 maj 2024 kl:19:00

???? Välkomna till sommarens mest efterlängtade kvällar! ????

Äntligen är det dags att fira Extor, Maja & Wahlmans 5-årsjubileum med en serie minnesvärda kvällar fyllda av humor och glädje! Som en av sommarens roligaste kvällar tar vi er med på en oförglömlig resa, med start den 17 maj på The Pine Ridge Brewery.

Förbered er på fyra fantastiska kul kvällar med unika uppträdanden och gästartister som kommer att få er att skratta tillsammans med oss, Henrik Murdock, Niklas Nilsson, Anna-Lena Gustavsson och Cina Nyberg. Varje kväll bjuder på sin egen charm och överraskningar!

Men det är inte bara humor som står på menyn - vi har också samarbetat med några av de bästa lokala aktörerna för att erbjuda er en helhetsupplevelse utöver det vanliga. På The Pine Ridge Brewery kan ni njuta av deras klassiska pubmeny, så se till att boka mat i förväg när ni köper biljetter till den 17 maj.

Och det blir ännu bättre! Till den 31 maj på Plaza i Halmstad ingår en läcker varmrätt och efterrätt i biljettpriset, bestående av kyckling med potatispuré och rostad majs samt en snickerschokladbakelse.

För den som föredrar en delikatesstallrik från Anna-Cattis den 14 juni på Dramalogen erbjuder vi möjligheten att uppgradera biljetten.

Ute i somriga Haverdal bjuder Margits Kiosk på en somrig plocktallrik till förätt och sedan en ljuvlig medelhavsgryta med färsk fisk och skaldjur till varmrätt. 

Så var med oss när vi skapar minnen för livet och stödjer det lokala kultur- och föreningslivet tillsammans med våra fantastiska krögarvänner. Det blir en sommar full av skratt, musik och oförglömliga ögonblick - välkommen till en ny kul kväll!

Låt oss tillsammans göra Halmstad och Falkenberg till sommarens gladaste platser!

Varmt välkomna till sommarens festligheter!

Extor, Maja, Wahlman & Vänner


En Ny Kul Kväll Med Extor, Maja, Wahlman & Vänner
2024-05-17 19:00:00
Falkenberg, THE PINE RIDGE BREWERY / THE ZOO



En Ny Kul Kväll Med Extor, Maja, Wahlman & Vänner
2024-06-14 19:00:00
Halmstad, Dramalogen



En Ny Kul Kväll Med Extor, Maja, Wahlman & Vänner
2024-07-10 19:00:00
Blandat, HAVERDAL, Margits Kiosk

Datum / Tid

fredag, 31 maj 2024 kl: 19:00

Plats

Halmstad, ProfilsHotels Halmstad Plaza Restaurang Angelini

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

475kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad