Menu

Ölprovning - Halmstad Brygghus

Halmstad

Slottmöllans Företagscenter
fredag, 10 december 2021 kl:17:00

Välkommen till Halmstad Brygghus för ölprovning!

Nu under hösten öppnar vi åter upp för besök!
På plats på byrgghuset får du, förutom att prova vår öl, även möjlighet att få en inblick i hur det går till när vi brygger vår öl.

Under besöket visar vi upp brygghuset där besöket börjar med en visning av själva hjärtat av bryggeriet, brygghuset, där vi har en genomgång av hur våra öl bryggs och buteljeras här på plats på Slottsmöllan.

Med utgångspunkt i ölets historia, råvarornas påverkan och betydelse genomförs sedan själva provningen i vår genuina provningslokal som ligger vägg i vägg med de rostfira jäs- och lagringstankarna i våra bryggerilokaler på Slottsmöllan.

Väl mött!
/Halmstad Brygghus

Biljett till vår kombinerade bryggerivisning och ölprovning kostar 299 sek per person*, vilket gäller för icke ombokningsbar eller avbokningsbar biljett. Det är möjligt att köpa till ett avbokningsskydd för 40 sek per person, vilken ger möjlighet att omboka eller avboka sin biljett intill sju (7) dagar innan bokad provning**.
Utifall ni har presentkort ämnade för våra ölprovningar ber vi er vänligen att vända er till Halmstad Tourist Center även med dessa.
*Halmstad Tourist Centers administrationsavgift om 25 sek tillkommer samtliga biljetter sålda genom dem.
** Vid ombokning är det en ombokning till annat schemalagt datum som gäller och vid avbokning är det återbetalning i form av presentkort motsvarande biljettvärdet som gäller.

Åldersgräns 18 år.

Provningen tar cirka 2 timmar.

Alla förbetalda och förbokade biljetter ska vara uthämtade hos ett biljettombud senast dagen innan provningen. Inga biljetter kan hämtas ut på plats hos Halmstad Brygghus på Slottsmöllan.

Minsta antal per provning är 15 personer.
Halmstad Brygghus förbehåller sig rätten att ställa in ölprovningen om önskat antal biljetter inte är sålda. Biljetten kan i sådant fall ombokas till annat datum alternativt avbeställas.

Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00. Ledsagaren betalar fullt pris.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.

Datum / Tid


fredag, 10 december 2021 kl:17:00

Plats

Slottmöllans Företagscenter Karta

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext     
                                        
Datum: Alla dagar
Välj stad

Tillbaka Sök

Välj stad