kl: 19:00

Ölprovning Lageröl - Halmstad Brygghus

Slottmöllans FöretagscenterDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Välkommen till Halmstad Brygghus specialprovning med fokus på lageröl!
Denna kväll är det lageröl och de olika typer av lageröl vi på Halmstad Brygghus brygger som provas. Lageröl är odiskutabelt det absolut största samlingsbegreppet när det kommer till öl i dagens läge. På denna provning går vi igenom alla de olika lageröl vi valt att brygga och vad det är som gör var och en av dessa unik. Vi vågar påstå att detta blir en provning som faller öläskare i smaken.
Självklart håller vi oss ständigt uppdaterade kring rådande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten gällande SARS-CoV-2 och Covid-19. Vi följer villkorslöst samtliga av dessa råd och rekommendationer, vilket vi förutsätter att även våra besökare gör!
Väl mött!
/Halmstad Brygghus


Biljettpris ligger för närvarande på 299 sek per person*, vilket gäller för icke ombokningsbar eller avbokningsbar biljett. Det är möjligt att köpa till ett avbokningsskydd för 40 sek per person, vilken ger möjlighet att omboka eller avboka sin biljett intill sju (7) dagar innan bokad provning**.

Utifall ni har presentkort ämnade för våra ölprovningar ber vi er vänligen att vända er till Halmstad Tourist Center även med dessa.

*Halmstad Tourist Centers administrationsavgift om 25 sek tillkommer samtliga biljetter sålda genom dem.

** Vid ombokning är det en ombokning till annat schemalagt datum som gäller och vid avbokning är det återbetalning i form av presentkort motsvarande biljettvärdet som gäller.


Åldersgräns 18 år.

Provningen tar cirka 2 timmar.

Alla förbetalda och förbokade biljetter ska vara uthämtade hos ett biljettombud senast dagen innan provningen. Inga biljetter kan hämtas ut på plats hos Halmstad Brygghus på Slottsmöllan.

Minsta antal per provning är 15 personer.
Halmstad Brygghus förbehåller sig rätten att ställa in ölprovningen om önskat antal biljetter inte är sålda. Biljetten kan i sådant fall ombokas till annat datum alternativt avbeställas.

bBiljetter/b
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00. Ledsagaren betalar fullt pris.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2021-04-09 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: