Menu

Magnus Uggla

Halmstad

Solgården, Tylösand
onsdag, 26 juli 2017 kl:19:00

MAGNUS UGGLA TILL TYLÖSAND I SOMMAR

När ena artisten efter den andra lägger mikrofonen på hyllan gör Magnus Uggla precis tvärtom. Just nu är han aktuell med succéshowen ”Hallå! Popmusik, kickar och kläder”, på TV i ”Stjärnorna på slottet” och med nya EP:n ”Glittrar”- och dessutom vägrar han sluta turnera.

Den 26 juli kommer han till Solgården i Tylösand - ett välkommet återseende och med alla förutsättningar för en fantastisk sommarkväll!

Få svenska artister har skapat hits och rubriker som Magnus Uggla. Sin kaxiga stil trogen kommenterar han sin sommarturné så här:

- När Kent väljer att begrava sin musik för gott, Jerry Williams säger tack och farväl för minst andra gången, när Lundell har lagt munspelet på hyllan för sjuttielftegången, Swedish House Mafia lägger av för alltid och Avicii vägrar turnera... ja, då väljer jag att oförtröttlig ge mig ut på vägarna igen.

Det är nu över fyrtio år sedan som Magnus Uggla debuterade med skivan ”Om Bobbo Viking” och sedan dess har hitsen avlöst varandra i en aldrig sinande ström.

- Jag ska dö på scenen, säger han med stolthet i blicken. Förhoppningsvis dock inte sommaren 2017.

Övrig information:

Insläppstid: kl. 19.00
Konsertstart: ca kl. 21.00

Åldersgräns: 18 år, ej ok för yngre i målsmans sällskap.

Ej medtag av egen mat och dryck. Försäljning av mat och dryck (öl, vin, alkoholfria alternativ) finns på plats. Medtag i möjligaste mån kontanter för att snabba på köerna.

Boka bord:
035-333 05

Paraplyer, stolar, kameror, bandspelare, husdjur får ej tas in på området.

Mer info:
www.nojet.se

Datum / Tid

onsdag, 26 juli 2017 kl: 19:00

Plats

Halmstad, Solgården, Tylösand

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

495kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad