Menu

Hoffmaestro & Nano

Halmstad

Solgården, Tylösand
onsdag, 2 augusti 2017 kl:19:00

NÖJET KONSERT & UNITED STAGE PRESENTERAR

HOFFMAESTRO & NANO, Solgården Tylösand ons 2 augusti

Sommarens grymmaste konsertkväll på Solgården! Tylösandsfavoriterna Hoffmaestro är tillbaka, laddade för att än en gång visa hur det ska göras. I år delar de dessutom kväll med en av den senaste tidens starkast lysande svenska stjärnor - Nano!

Vid det här laget är det ett faktum att Hoffmaestro är ett av Sveriges bästa och mest sevärda liveband. De har byggt upp en trogen publikskara genom att helt enkelt vara ett liveband som alltid levererar, i vått och torrt. En unik kombination av diciplin och kaos, som de själva säger. ”Det är sällan vi misslyckas på scen, oavsett situation. Vår lägstapunkt är på topp och det är inte bara tack vare att publiken kan alla låtarna. Reaktionen är i princip likadan världen över” säger bandets huvudsångare Jens Malmlöf.

Nano fick sitt genombrott i första deltävlingen av Melodifestivalen 2017. Svenskarna tog omgående honom och låten “Hold On” till sina hjärtan och väl i final vann han folkets röst och slutade till sist på en andraplats.

Nano har både en röst och en historia som berör på djupet. Från ett trassligt förflutet har han nu bestämt sig för att vända blad och satsa helhjärtat på musiken. Resan har varit lång och krokig. Det var när han träffade kvinnan i sitt liv och fick sitt första barn som han bestämde sig att en gång för alla lägga kriminalitet och missbruk bakom sig och ge allt för kärleken till familjen och musiken.

Tider:
Insläppstid: kl. 19.00
Konsertstart: ca kl. 21.00
Spellängd: ca 2,5 tim

Åldersgräns:
Åldersgräns: 18 år, ej ok för yngre i målsmans sällskap.

Övrig information:
Ej medtag av egen mat och dryck. Försäljning av mat och dryck (öl, vin, alkoholfria alternativ) finns på plats. För bordsbokning innan föreställning: 035-333 05

Boka hotellpaket: 035-305 00

Paraplyer, stolar, kameror, inspelningsutrustning, barnvagnar och husdjur får ej tas in på området.

Mer info:
www.nojet.se

Datum / Tid

onsdag, 2 augusti 2017 kl: 19:00

Plats

Halmstad, Solgården, Tylösand

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

495kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad