Menu

Mares

Halmstad

Solgården, Tylösand
onsdag, 5 augusti 2020 kl:21:00

bEn av förra årets mest anmärkningsvärda framgångssagor är den om Mares. Debutalbumet Sunnanvind (2019) befäste bandets position som ett av Sveriges just nu mest framstående, förstärkt av en succésommar och nomineringar i både Grammis och P3 Guld. Sommaren 2020 är det äntligen dags för Mares att ge sig ut på vägarna igen för en sommarturné!/b

Med träffsäkra texter, snabbhäftande melodier och musikalisk framåtrörelse skildrar de ungdomen, dess eufori och bitterljuva känsla av att den när som helst kan vara över, på ett sätt som få andra klarar av. En försommarkväll 2018 delade de denna eufori med tusentals fans då Mares slog publikrekord på Gröna Lunds lilla scen. Knappt ett år senare kom debutalbumet ”Sunnanvind” där titelspåret snabbt tog över topplistorna och blev en av förra årets mest spelade låtar.

I sommar ser vi återigen Mares på Gröna Lund, men denna gång spelar de på parkens stora scen. När de i början av juli ger sig ut på sommarturné gör de bland annat två stopp tillsammans popdrottningen Veronica Maggio. Utöver flera festivalstopp gör de också tre egna konserter i Malmö, Tylösand och Huskvarna. För att höja förväntningarna ytterligare ryktas det om ny musik under våren 2020.

bTider:/b
Insläppstid: 19:00
Start: ca 21:00

bÅldersgräns:/b
Åldersgräns 13 år. Alla måste ha giltig biljett!

bÖvrig information:/b
Ej medtag av egen mat och dryck. Vi har försäljning av öl och vin etc samt mat.

bOBS!/b Våra restauranger, barer och nattklubb är kontantfria. För en tryggare och säkrare miljö. Tack för att du betalar med ditt kort. (Alltså inga kontanter!)

bOBS!/b Rökfri konsert!

Paraplyer, stolar, kameror, inspelningsutrustning, barnvagnar, flaskor och husdjur får ej tas in på området.

bBordsbokning Tylösand:/b
a target=_blankhref=http://www.tylosand.se/boka-bordwww.tylosand.se/boka-bord/a
Tel: 035-333 05

bRullstols- & ledsagarbiljetter:/b
Bokas på ticketmaster.se, via tillgänglighetslinjen på: 0776-707777 eller valfritt ticketmaster biljettombud. 1 ledsagare medföljer gratis på rullstolsbiljetten.
Obs att alla personer med någon form av funktionsnedsättning får boka pristypen för rullstol (man behöver ej vara rullstolsburen). Medföljande ledsagare behöver kunna uppvisa ledsagarbevis.

För övriga frågor kontakta Ticketmaster på 0771-707070.

bMer info:/b
a target=_blankhref=http://www.nojet.sewww.nojet.se/a
a target=_blankhref=http://www.livenation.sewww.livenation.se/a

Datum / Tid

onsdag, 5 augusti 2020 kl: 21:00

Plats

Halmstad, Solgården, Tylösand

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad