Menu

Miriam Bryant

Halmstad

Solgården, Tylösand
onsdag, 31 juli 2019 kl:21:00

Miriam Bryant är en av den svenska pophimlens just nu starkast lysande stjärnor, och som en av våra absolut främsta skildrare av samtiden är hon mer än bara en artist. Musiken hon skapar beskrivs bäst som välskriven modern pop med en stor dos ärlighet – ett recept som gjort henne till en av landets mest älskade och omtalade artister.

Under 2017 släpptes EP:n ”Bye Bye Blue” som blandade ett gäng tidigare släppta singlar och nytt material. Supersingeln ”Black Car” har också fått en ordentlig release utomlands, vilket är ett led i den internationella storsatsning som görs just nu. Inom kort kommer Miriam Bryant att vara en popangelägenhet för hela världen.

År 2012 släppte Miriam Bryant sin första singel ”Finder’s Keepers” och blev då genast ett namn på allas läppar. Med tolkningarna från TV4:s Så Mycket Bättre, där Miriam medverkade år 2015, dominerade hon Spotifys topplista. Hon hade tre låtar topp 10, fyra låtar topp 15 och sex låtar topp 100 – något som få andra svenska artister lyckats med.

År 2016 dominerade hon åter listorna (bland annat genom att inta plats ett, två och tre på svensktoppen, något som hon var den första artist någonsin att göra), vilket även spillde över i 2017 och släppet av den hyllade EP:n ”Bye Bye Blue”. I början av 2017 kröntes ”Black Car” till Årets låt på P3 Guld-galan, nominerades till Årets låt på Grammisgalan och förra året nominerades även ”Rocket” till Årets låt på Grammisgalan. Förutom detta har Miriam även haft den stora äran att vara sommarvärd i P1 Sommar och hyllades unisont för sin insats. Under 2018 har vi även hört henne i Markus Krunegård-samarbetet ”O A O A E vi förlorade” och NEIKED-samarbetet ”How Did I Find You”. 

Förra sommaren gjorde Miriam Bryant bara ett enda framträdande på svensk mark, på Way Out West i Göteborg. Det är därför med stor pepp vi nu kan meddela att Miriam i sommar ger sig ut på en exklusiv turné över hela landet – och att det redan i vår släpps ny musik. 

Tider:
Insläppstid: 19:00
På scen: ca 21:00

Åldersgräns:
Åldersgräns 18 år. Minderåriga är välkomna i målsmans sällskap (alla måste ha giltig biljett!).

Rullstols- & ledsagarbiljetter:
Bokas på ticketmaster.se, via ticketmaster contact center på tel. 077-170 70 70 eller valfritt ticketmaster biljettombud. 1 ledsagare medföljer gratis på rullstolsbiljetten.

Övrig information:
Ej medtag av egen mat och dryck. Vi har försäljning av öl och vin etc samt mat.

OBS! Våra restauranger, barer och nattklubb är kontantfria. För en tryggare och säkrare miljö. Tack för att du betalar med ditt kort. (Alltså inga kontanter!)

OBS! Rökfri konsert!

Paraplyer, stolar, kameror, inspelningsutrustning, barnvagnar, flaskor och husdjur får ej tas in på området.

Läs mer via: www.nojet.se

Bordsbokning Tylösand:
www.tylosand.se/boka-bord
Tel: 035-333 05

Datum / Tid

onsdag, 31 juli 2019 kl: 21:00

Plats

Halmstad, Solgården, Tylösand

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

595kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad