Menu

Cordovas & Will Courtney

Halmstad

Strandgatan Tjugo
tisdag, 28 februari 2017 kl:19:00

Cordovas & Will Courtney

Ta lite Eagles, en gnutta Byrds och något The Band. Resultatet blir Cordovas från Nashville! Med influenserna från countryrockens guldålder skapar de något alldeles eget och supermusikaliskt. Stämsång som får himmelens änglar att gråta av glädje, men också ett oemotståndligt ös på sina ställen.

Björn Pettersson på Rootsy, är den man som i sex år valt ut de grupper som ska komma till Skandinavien och Halmstad. Ännu kan jag inte skylla honom för att ha tagit hit en dålig artist och Cordovas är ett av hans absoluta favoritband. Han ger t.o.m. ut deras första skiva i Sverige och Europa med anledning av deras besök. En annan Rootsyarrangör, med klippkort till Nashville, berättade från sitt senaste besök att Cordovas var det bästa hon hörde under veckan i musikmetropolen.

Till sin hjälp denna kväll har de Will Courtney som inleder. En singer-songwriter som egentligen är värd en egen konsert och som har turnerat med Mumford&sons m.fl. Ska vi jämföra honom med någon så är det nog Neil Young...

Konserttid: 2 h inkl paus.

Biljetter
Förbokade och förbetalda biljetter ska vara uthämtade hos ombud senast kl 17.00 speldagen. Dessa biljetter kan inte hämtas i biljettkassan på Strandgatan 20.
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist center 035-12 02 00.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

Datum / Tid

tisdag, 28 februari 2017 kl: 19:00

Plats

Halmstad, Strandgatan Tjugo

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

275kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad