Menu

Gunnar Wetterberg - Halmstads Föreläsningsförening

Halmstad

Strandgatan Tjugo
onsdag, 14 november 2018 kl:19:00

Tillsammans tillhör Norden med drygt 25 miljoner invånare en av de tio största ekonomierna i världen. Vissa menar att de nordiska länderna skulle kunna utnyttja detta mer effektivt genom att på sikt gå samman i en federation efter schweizisk modell. De länder som nu är medlemmar i EU skulle ändå kunna stanna kvar i unionen.
De nordiska länderna borde också införa en gemensam valuta och vissa sociala reformer. En sådan nordisk förbundsstat skulle ge länderna en betydande internationell maktställning.
Föreläsningen sker i samverkan med Föreningen Norden.

Gunnar Wetterberg är forskare, historiker och författare. Har arbetat som diplomat inom UD och utredare i Riksrevisionsverket, Finansdepartementet, Svenska Kommunförbundet och varit Saco:s samhällspolitiske chef. Har skrivit en rad böcker om Skånes historia och Riksbanken men även om Wallenbergarna, Axel Oxenstierna och Arvid Horn. Även känd från SVT:s nya upplaga av Fråga Lund.

Förbokade och förbetalda biljetter ska vara uthämtade hos biljettombud senast kl 17.00 evenemangsdagen. Dessa biljetter kan inte hämtas på Strandgatan 20.

Arrangör:Halmstads Föreläsningsförening

Föreläsningen vara 1 tim + 30 minuter frågestund.

Biljetter
Halmstad Turistbyrå (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Turistbyrå 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen från kl 18.00.

Förbetalda och förbokade biljetter ska vara uthämtade hos biljettombud senast kl 17.00 föreläsningsdagen. Dessa biljetter går inte att hämta i kassan på Strandgatan 20.

Datum / Tid

onsdag, 14 november 2018 kl: 19:00

Plats

Halmstad, Strandgatan Tjugo

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

50kr - 130kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad