Menu

Nicholas Wickström - Halmstads Föreläsningsförening

Halmstad

Strandgatan Tjugo
onsdag, 6 mars 2019 kl:19:00

Den mänskliga faktorn ligger bakom nitton av tjugo av de trafikolyckor som sker på våra vägar idag. I denna föreläsning om framtidsvisioner och perspektiv på utvecklingen inom området självkörande bilar får vi kunskap om bakgrunden till detta område och var marknaden befinner sig idag.
Vilka olika utmaningar står fordonsindustrin och det omgivande samhället inför? Vi får även veta mer om arbetet med forskning och utveckling genom artificiell intelligens på ett företag, som ligger i absolut framkant när det gäller de senaste trenderna inom den autonoma fordonssektorn.

Nicholas Wickström, docent i datorteknik, har forskat om artificiell intelligens (AI) i 25 år. Under senare år har han arbetat med att applicera datortekniken på autonoma fordon. Idag verksam som produkt-ägare med AI och datorseende på det multinationella företaget Zenuity. Företaget har på några år växt till över 700 anställda med kontor i bland annat Göteborg, Shanghai, München och Detroit.

Arrangör:Halmstads Föreläsningsförening

Föreläsningen vara 1 tim + 30 minuter frågestund.

Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.

Biljetter säljes även i entrén evenemangskvällen från kl 18.
Förbetalda och förbokade biljetter ska vara uthämtade hos biljettombud senast kl 17.00 föreläsningsdagen. Dessa biljetter går inte att hämta i kassan på Strandgatan 20.

Datum / Tid

onsdag, 6 mars 2019 kl: 19:00

Plats

Halmstad, Strandgatan Tjugo

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

40kr - 120kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad