Menu

Inger Arenander - Halmstads Föreläsningsförening

Halmstad

Strandgatan Tjugo
onsdag, 24 april 2019 kl:19:00

Det politiska läget förändras snabbt såväl i Sverige som i omvärlden. Det är främst genom journalister och massmedier som vi försöker följa utvecklingen. Frågan är då hur en nyhetsredaktion på Sveriges Radio värderar och bedömer politiska händelser.
Vilka är de viktigaste förändringarna och vad kommer att hända i framtiden? Hur är det att arbeta som utrikeskorrespondent i USA och försöka sortera allt som ledande politiker säger och gör? Har vi till exempel blivit alltför fixerade vid olika uttalanden av president Trump?

Inger Arenander har bevakat svensk inrikes-politik för Sveriges Radio (SR) sedan 1980-talet och bland annat lett utfrågningar inför flera riksdagsval. Var med och startade Ekots lördagsintervju och har fått Stora journalistpriset för sina insatser. Har även arbetat många år i USA, senast fem år som korrespondent i Washington. Hon är nu tillbaka igen på SR och ser Sverige med andra ögon.

Arrangör:Halmstads Föreläsningsförening

Föreläsningen vara 1 tim + 30 minuter frågestund.

Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.

Biljetter säljes även i entrén evenemangskvällen från kl 18.

Förbetalda och förbokade biljetter ska vara uthämtade hos biljettombud senast kl 17.00 föreläsningsdagen. Dessa biljetter går inte att hämta i kassan på Strandgatan 20.

Datum / Tid

onsdag, 24 april 2019 kl: 19:00

Plats

Halmstad, Strandgatan Tjugo

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

40kr - 120kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad