Menu

KAMMARMUSIK: Julia Mustonen-Dahlkvist

Helsingborg

Dunkers Kulturhus Konsertsalen
lördag, 13 januari 2018 kl:15:00

Julia Mustonen-Dahlkvist – pianist med temperament

Julia Mustonen-Dahlkvist har ett mycket internationellt förflutet och efter att ha varit verksam som musiker och pedagog i sju europeiska länder är hon sedan 2005 permanent bosatt i Sverige. Från och med 2011 är hon professor i piano vid Musikhögskolan i Ingesund där hon också är konstnärlig ledare för Nordic Piano Competition. På hennes program är huvudverket Modest Musorgskijs målande Tavlor på en utställning. Före paus sonater av spanjoren Antonio Soler, därtill Manuel de Fallas Fantasia Baetica.

Konsertintroduktion 45 minuter före konserten.

för mer information besök: www.hkmf.se

Arrangör är Helsingborgs kammarmusikförening. Konserterna arrangeras i samarbete med Dunkers kulturhus. De genomförs med bidrag från Helsingborgs kulturnämnd,Statens kulturråd, Musik i Syd och Helsingborgs Symfonikers Vänner.

Dunkers kulturhus är ett museum och konstcentrum beläget i Helsingborg, vid Norra hamnen. I huset, namngivet efter företagaren Henry Dunker som bekostade hela museet, finns stora utrymmen för utställningar, scenkonst och pedagogisk verksamhet för barn och ungdomar inom konst, musik, media, dans och teater. Huset rymmer också bar, restaurang och butik. Totalt har huset en yta på 16 000 m², med 10 600 m² verksamhetslokaler och 3 200 m² utställningsyta. I Dunkers kulturhus ligger även Helsingborgs turistbyrå.

Datum / Tid

lördag, 13 januari 2018 kl: 15:00

Plats

Helsingborg, Dunkers Kulturhus Konsertsalen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

90kr - 200kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad