Menu

SÖNDAGSSCEN: Gunhild Carling & Zoltán Csörsz trio

Helsingborg

Dunkers Kulturhus Konsertsalen
söndag, 21 oktober 2018 kl:15:00

Får vi lov att presentera: Gunhild Carling och Zoltán Csörsz trio! Här slår vi ihop en världsturnerande stjärna från Stockamöllan med en av Sveriges allra mest anlitade och skickliga trumslagare och hans romska jazztriovänner ända från Ungern och vips får vi en helt ny kombination som slår det mesta av det hittills upplevda. Gemensamt visar de upp sina allra bästa musikaliska sidor i en exklusiv turné skräddarsydd för barn från 5 år och uppåt.
Snacka om öron- och ögongodis, som kan entusiasmera både barn och vuxna, när svängig swing och populära hits kryddas med Gunhilds många halsbrytande musikaliska nummer och trions uttrycksfulla romska inslag.

Numrerade platser.
Längd:
Ålder: för hela familjen

Samarrangemang med Musik i Syd


Dunkers kulturhus är ett museum och konstcentrum beläget i Helsingborg, vid Norra hamnen. I huset, namngivet efter företagaren Henry Dunker som bekostade hela museet, finns stora utrymmen för utställningar, scenkonst och pedagogisk verksamhet för barn och ungdomar inom konst, musik, media, dans och teater. Huset rymmer också bar, restaurang och butik. Totalt har huset en yta på 16 000 m², med 10 600 m² verksamhetslokaler och 3 200 m² utställningsyta. I Dunkers kulturhus ligger även Helsingborgs turistbyrå.

Datum / Tid

söndag, 21 oktober 2018 kl: 15:00

Plats

Helsingborg, Dunkers Kulturhus Konsertsalen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

70kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad