Menu

JOJJE WADENIUS & CLEOBANDETHelsingborg

, Dunkers Kulturhus Konsertsalen
onsdag, 21 november 2018 kl: 19:00

Georg Jojje Wadenius kommer till Helsingborg med sitt legendariska band Cleo med Per Lindvall, Lars Larry Danielsson och Jesper Nordenström. De spelar musik från plattorna Cleo 2 och Cleo with friends. Det blir deras unika blandning av funk och melodisk fusion, med några stänk av jazz och blues, och andra stämningar som är svåra att kategorisera.

Fyra av Skandinaviens bästa musiker i genren får här fritt utlopp för sina personliga uttryck! Ett tillfälle som ingen musikälskare får missa!

På scen:
Georg Jojje Wadenius: gitarr
Jesper Nordenström: keyboards
Lars Larry Danielsson: bas
Per Lindvall: trummor

Längd: ca 2 timmar
Paus: ja


Dunkers kulturhus är ett museum och konstcentrum beläget i Helsingborg, vid Norra hamnen. I huset, namngivet efter företagaren Henry Dunker som bekostade hela museet, finns stora utrymmen för utställningar, scenkonst och pedagogisk verksamhet för barn och ungdomar inom konst, musik, media, dans och teater. Huset rymmer också bar, restaurang och butik. Totalt har huset en yta på 16 000 m², med 10 600 m² verksamhetslokaler och 3 200 m² utställningsyta. I Dunkers kulturhus ligger även Helsingborgs turistbyrå.

Datum / Tid


2018-11-21 19:00

Plats

Dunkers Kulturhus Konsertsalen
Helsingborg, Dunkers Kulturhus Konsertsalen

Typ

Musik

Kostnad

195kr - 320kr

         

Hitta evenemang

Fritext     
                                        

Datum: Alla dagar


Tillbaka Sök

Välj stad