Dunkers Big 5: Dotter

Dunkers Kulturhus KonsertsalenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Konserten ingår i DUNKERS BIG 5 som presenterar kända och etablerade artister. Missa inte höstens stora musikupplevelser.

Dotter, Johanna Maria Jansson, är en av Sveriges mest intressanta moderna popartister. Hon tippades av pressen som vinnare av melodifestivalen förra året och slog igenom på allvar med låten Cry som snabbt klättrade till nummer 1 på iTunes och Top 3 i Spotifylistan Viral 50 Sweden !

Med framträdanden i Melodifestivalen, Tv4 Sommarkrysset, Peace & Love och som main supportakt till självaste Miss Li under stjärnans vårturné, med aktuella singelsläpp och kommande album via Warner Music är Dotter på väg att slå igenom stort på den svenska popscenen.

Längd: ca 60 minuter, ingen paus.

Dunkers kulturhus är ett museum och konstcentrum beläget i Helsingborg, vid Norra hamnen. I huset, namngivet efter företagaren Henry Dunker som bekostade hela museet, finns stora utrymmen för utställningar, scenkonst och pedagogisk verksamhet för barn och ungdomar inom konst, musik, media, dans och teater. Huset rymmer också bar, restaurang och butik. Totalt har huset en yta på 16 000 m², med 10 600 m² verksamhetslokaler och 3 200 m² utställningsyta. I Dunkers kulturhus ligger även Helsingborgs turistbyrå.11

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-09-20 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: