Kammarmusik Familjekonsert: En Man – Sju Fioler

Dunkers Kulturhus KonsertsalenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Bengt-Eric Norlén, tidigare violinist i Helsingborgs Symfoniorkester och medlem i Helsingborgs stråkkvartett, bjuder upp till en soloföreställning med kåserier och berättelser om instrument, tonsättare, fiolbyggare på sju olika fioler/violiner. På repertoaren väntar folkmusik, visor, psalmer, jazz, klassiska verk, filmmusik, four-string, experimentella klanger och improvisation.

Längd: 60 minuter, ingen paus

Helsingborgs kammarmusikförening arrangerar konserten i samarbete med Helsingborgs kulturskola.

för mer information besök: hkmf.se eller dunkerskulturhus.se

Dunkers kulturhus är ett museum och konstcentrum beläget i Helsingborg, vid Norra hamnen. I huset, namngivet efter företagaren Henry Dunker som bekostade hela museet, finns stora utrymmen för utställningar, scenkonst och pedagogisk verksamhet för barn och ungdomar inom konst, musik, media, dans och teater. Huset rymmer också bar, restaurang och butik. Totalt har huset en yta på 16 000 m², med 10 600 m² verksamhetslokaler och 3 200 m² utställningsyta. I Dunkers kulturhus ligger även Helsingborgs turistbyrå.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-09-10 17:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: