Kammarmusik: Johan Dalene & Ingrid Andsnes

Dunkers Kulturhus KonsertsalenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Johan Dalene har uppträtt som solist i Sverige och i England, Italien och Kina. Ingrid Andsnes har gjort stor succé vid pianot och 2015 kom hennes kritikerrosade inspelning av Beethovens Diabellivariationer. På den här konserten spelar duon Claude Debussy Sonat i G-moll, César Frnack: Sonnat i A-dur samt verk av Sinding och Stenhammar 7.

Konsertintroduktioner 45 minuter före konsertstart.

Längd: två gånger 45 minuter
Paus: Ja

Helsingborgs kammarmusikförening arrangerar konserterna i samarbete med Dunkers kulturhus och Musik i syd.

för mer information besök: hkmf.se eller dunkerskulturhus.se

Dunkers kulturhus är ett museum och konstcentrum beläget i Helsingborg, vid Norra hamnen. I huset, namngivet efter företagaren Henry Dunker som bekostade hela museet, finns stora utrymmen för utställningar, scenkonst och pedagogisk verksamhet för barn och ungdomar inom konst, musik, media, dans och teater. Huset rymmer också bar, restaurang och butik. Totalt har huset en yta på 16 000 m², med 10 600 m² verksamhetslokaler och 3 200 m² utställningsyta. I Dunkers kulturhus ligger även Helsingborgs turistbyrå.11

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-09-21 15:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: