Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 14:00

Samtal På Dunkers: Stefan Ahnhem

Dunkers Kulturhus KonsertsalenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Stefan Ahnhem är en av de mest framgångsrika nya rösterna på den skandinaviska författarscenen. Ahnhem är manusförfattare med över två decenniers erfarenhet. Sedan romandebuten 2014 med Ett offer utan ansikte har Ahnhem byggt ett författarskap där spänningen och atmosfären i Nordic Noir kombineras med filmkvaliteternas screenwriting. Med succéserien om Fabian Risk tar Ahnhem den svenska spänningsromanen till nya höjder.
Samtalsledare: Mikael Olsson Al Safandi

Samtal på Dunkers har engagerat publiken i mer än elva år. Under åren har vi gästats av många kulturpersoner, samhällsdebattörer och opinionsbildare. Vi bjuder in en gäst som samtalar med en samtalsledare under en timme i konsertsalen på Dunkers kulturhus. Det är ett personligt möte som tar utgångspunkt i gästens person och värv.

Längd: ca 60 minuter

Dunkers kulturhus i samarbete med Föreningen Norden och Killbergs Bokhandel.

Dunkers kulturhus är ett museum och konstcentrum beläget i Helsingborg, vid Norra hamnen. I huset, namngivet efter företagaren Henry Dunker som bekostade hela museet, finns stora utrymmen för utställningar, scenkonst och pedagogisk verksamhet för barn och ungdomar inom konst, musik, media, dans och teater. Huset rymmer också bar, restaurang och butik. Totalt har huset en yta på 16 000 m², med 10 600 m² verksamhetslokaler och 3 200 m² utställningsyta. I Dunkers kulturhus ligger även Helsingborgs turistbyrå.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-07 14:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: