Menu

Samtal På Dunkers: Li Pamp

Helsingborg

Dunkers Kulturhus Konsertsalen
lördag, 18 april 2020 kl:14:00

Li Pamp är programledare, designexpert och entreprenör. Hon har ett brinnande intresse för - och lång erfarenhet av - att arbeta med design och antikviteter. De senaste åren har vi kunnat se henne som programledare och expert i flera antikvitetsprogram, bland annat Antikmagasinet och Antikrundan i SVT. Hon är också grundare av Europas största marknadsplats för modern design. På temat: Njutbara investeringar berättar Li om att göra goda investeringar där även hjärtat och känslor får styra. Vad är viktigt att tänka på då man köper konst och antikviteter. Och vilka är framtidens klassiker? Samtalsledare meddelas senare.

Samtal på Dunkers har engagerat publiken i mer än elva år. Under åren har vi gästats av många kulturpersoner, samhällsdebattörer och opinionsbildare. Vi bjuder in en gäst som samtalar med en samtalsledare under en timme i konsertsalen på Dunkers kulturhus. Det är ett personligt möte som tar utgångspunkt i gästens person och värv.

Längd: ca 60 minuter

Dunkers kulturhus i samarbete med Föreningen Norden och Killbergs Bokhandel.

Dunkers kulturhus är ett museum och konstcentrum beläget i Helsingborg, vid Norra hamnen. I huset, namngivet efter företagaren Henry Dunker som bekostade hela museet, finns stora utrymmen för utställningar, scenkonst och pedagogisk verksamhet för barn och ungdomar inom konst, musik, media, dans och teater. Huset rymmer också bar, restaurang och butik. Totalt har huset en yta på 16 000 m², med 10 600 m² verksamhetslokaler och 3 200 m² utställningsyta. I Dunkers kulturhus ligger även Helsingborgs turistbyrå.

Datum / Tid

lördag, 18 april 2020 kl: 14:00

Plats

Helsingborg, Dunkers Kulturhus Konsertsalen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad