kl: 19:00

Dunkers Big 5: Hyllningskonsert Till Robert Broberg Med The Moniker

Dunkers Kulturhus KonsertsalenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Konserten ingår i DUNKERS BIG 5 som presenterar kända och etablerade artister.

Det var en båt som sa - Hyllningskonsert till Robert Broberg med The Moniker
En hyllningskonsert till Robert Brobergs ära av Daniel ”The Moniker” Karlsson. Daniel Karlsson har ett alldeles speciellt förhållande till Robert Brobergs musik och i den här konserten bjuder han tillbaka och förvandlar husgudens sånger i en innerlig och intim tappning tillsammans med sina bandmedlemmar. The Moniker slog igenom i tv-programmet Idol och har sedan dess tävlat i Melodifestivalen och gjort sin egen musik. Robert Broberg räknas som en av Sveriges stora artister och har flera oförglömliga låtar på sin resumé. Låtar så som Båtlåt, Uppblåsbara Barbara och Jag måste hejda mig, för att nämna några.

Längd: ca 90 minuter, ingen paus.

Dunkers kulturhus är ett museum och konstcentrum beläget i Helsingborg, vid Norra hamnen. I huset, namngivet efter företagaren Henry Dunker som bekostade hela museet, finns stora utrymmen för utställningar, scenkonst och pedagogisk verksamhet för barn och ungdomar inom konst, musik, media, dans och teater. Huset rymmer också bar, restaurang och butik. Totalt har huset en yta på 16 000 m², med 10 600 m² verksamhetslokaler och 3 200 m² utställningsyta. I Dunkers kulturhus ligger även Helsingborgs turistbyrå.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-06 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: