Gitarrfest På Dunkers Kulturhus: Christofer Malmström & Joel Svensson

Dunkers Kulturhus Konsertsalen


BILJETTER / MER INFORMATION


Ett smakprov inför den kommande gitarrfestivalen som arrangeras på Dunkers kulturhus 2021. Gitarrfestivalen är ett koncept i samma anda som Dunkers pianofestival. Den här lördagen får ni uppleva Stephanie Jones på klassisk gitarr, Dunkers kulturhus egna gitarrister Christofer Malmström (rock) och Joel Svensson (klassisk gitarr) och jazzgitarristen Gilad Hekselman tillsammans med Amir Bresler.

Christofer Malmström och Joel Svensson, akt 2
Dunkers kulturhus egna husgitarrister Joel Svensson och Christofer Malmström tar oss med på en tur i gitarrens värld, sedd ur två helt olika perspektiv. Joel är en klassiskt skolad gitarrist medan Christofer ser sig som en hårdrocksgitarrist full på överskottsenergi. Tillsammans möts de i sina respektive stilar på ett finurligt och underhållande sätt. Bland annat framförs Albeniz’s Asturias med specialskriven elgitarrstämma.

Paketpris för samtliga akter finns pris 595 kr, se Paket Gitarrfest på Dunkers kulturhus

Samarbetspartner: Musik i Syd

Dunkers kulturhus är ett museum och konstcentrum beläget i Helsingborg, vid Norra hamnen. I huset, namngivet efter företagaren Henry Dunker som bekostade hela museet, finns stora utrymmen för utställningar, scenkonst och pedagogisk verksamhet för barn och ungdomar inom konst, musik, media, dans och teater. Huset rymmer också bar, restaurang och butik. Totalt har huset en yta på 16 000 m², med 10 600 m² verksamhetslokaler och 3 200 m² utställningsyta. I Dunkers kulturhus ligger även Helsingborgs turistbyrå.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-02-29 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

Oklart


Kort länk hit: