Menu

Celtic Christmas Med West Of Eden

Helsingborg

Dunkers Kulturhus Konsertsalen
lördag, 5 december 2020 kl:14:30

West of Eden har genom åren byggt upp en trogen publik både i Sverige och utomlands med ett högklassigt låtmaterial, sångerskan Jenny Schaubs karakteristiska röst och ett alldeles eget sound med rötterna i den engelska och irländska folkmusiken.

Det blir ett varmt återseende när West of Eden även i år bjuder in till keltiskt julfirande där folkmusik från Irland och England står i centrum. Det blir allt från medeltida hymner till svängig musik, jullåtar och moderna klassiker kombineras till en fantastiskt stämningsfull julkonsert. West of Eden har turnerat både i England, på Irland och i Kina.

West of Eden består av:

Lars Broman: fiol
Martin Holmlund: bas
Ola Karlevo: trummor och bodhran
Jenny Schaub: sång, dragspel och tin whistle
Martin Schaub: sång, akustisk gitarr och piano
Henning Sernhede: gitarr och mandolin

Längd: cirka 90 minuter utan paus.
Onumrerade platser

Dunkers kulturhus är ett museum och konstcentrum beläget i Helsingborg, vid Norra hamnen. I huset, namngivet efter företagaren Henry Dunker som bekostade hela museet, finns stora utrymmen för utställningar, scenkonst och pedagogisk verksamhet för barn och ungdomar inom konst, musik, media, dans och teater. Huset rymmer också bar, restaurang och butik. Totalt har huset en yta på 16 000 m², med 10 600 m² verksamhetslokaler och 3 200 m² utställningsyta. I Dunkers kulturhus ligger även Helsingborgs turistbyrå.

Datum / Tid

lördag, 5 december 2020 kl: 14:30

Plats

Helsingborg, Dunkers Kulturhus Konsertsalen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad