Menu

SOPHIE ZELMANI

Helsingborg

Dunkers Kulturhus Konsertsalen
onsdag, 15 oktober 2014 kl:19:30

Sophie Zelmani
Everywhere Tour 2014
I september släpper Sophie Zelmani sitt tionde studioalbum ”Everywhere”. Albumet, som är ett av hennes starkaste hittills, består av 12 nyskrivna klassiker.
Sophie beger sig under hösten ut på sin första landsomfattande turne på tio år. Med sig har hon ett helt fantastiskt band under ledning av den geniale gitarristen Lars Halapi.
Sophie Zelmani släppte tidigare i år skivan Going Home. En sorts samlingsskiva och bokslut med nyinspelningar av klassiker från hela hennes karriär.
Under vinter medverkade Sophie också i TV-programmet En resa för livet där man fick följa hennes resa till Filippinerna och möten med barns verklighet i Manila.

Barservering en timme innan föreställning utanför konsertsalen.

Längd: ca 2 timmar inkl. paus

Samarrangemang med The Tivoli

Dunkers kulturhus är ett museum och konstcentrum beläget i Helsingborg, vid Norra hamnen. I huset, namngivet efter företagaren Henry Dunker som bekostade hela museet, finns stora utrymmen för utställningar, scenkonst och pedagogisk verksamhet för barn och ungdomar inom konst, musik, media, dans och teater. Huset rymmer också bar, restaurang och butik. Totalt har huset en yta på 16 000 m², med 10 600 m² verksamhetslokaler och 3 200 m² utställningsyta. I Dunkers kulturhus ligger även Helsingborgs turistbyrå.

Datum / Tid

onsdag, 15 oktober 2014 kl: 19:30

Plats

Helsingborg, Dunkers Kulturhus Konsertsalen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

320kr - 355

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad