Menu

LOUISE HOFFSTEN

Helsingborg

Dunkers Kulturhus Konsertsalen
fredag, 19 februari 2016 kl:19:00

En av landets mest folkkära artister Louise Hoffsten behöver knappast någon vidare presentation. Nu släpper hon det efterlängtade nya albumet ”L”, en tillbakablick till hennes influenser och musikaliska uppväxt. Våren 2016 ger hon sig ut på turné tillsammans med sina musiker.

Evigt unga Louise Hoffsten har fyllt 50 år den 6 september och firar sig själv med att ge sig ett nytt album i födelsedagspresent. Albumet L är producerat av Stefan Örn som även producerade och var medkompositör till Louises finalbidrag i Melodifestivalen ”Only The Dead Fish Follow The Stream”. Bland övriga samarbetspartners märks Peter Kvint, Sharon Vaughn och Leif Larson.

Albumet L är en tillbakablick till Louises influenser och musikaliska uppväxt, och hela albumet är organiskt liveinspelat i Art:Ery Studios (fd Decibel). Första singeln My Dignity ett inlägg i debatten kring tiggeri och migrantfrågan släpptes på Louises födelsedag 6 september och är skriven av Louise och Peter Kvint.

Samarrangemang med The Tivoli

För mer information besök:
www.dunkerskulturhus.se


Dunkers kulturhus är ett museum och konstcentrum beläget i Helsingborg, vid Norra hamnen. I huset, namngivet efter företagaren Henry Dunker som bekostade hela museet, finns stora utrymmen för utställningar, scenkonst och pedagogisk verksamhet för barn och ungdomar inom konst, musik, media, dans och teater. Huset rymmer också bar, restaurang och butik. Totalt har huset en yta på 16 000 m², med 10 600 m² verksamhetslokaler och 3 200 m² utställningsyta. I Dunkers kulturhus ligger även Helsingborgs turistbyrå.



Louise Hoffsten
2024-07-26 19:00:00
Blandat, KRISTIANSTAD, Spelplats Vinbäcken

Datum / Tid

fredag, 19 februari 2016 kl: 19:00

Plats

Helsingborg, Dunkers Kulturhus Konsertsalen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

320kr - 355kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad