Menu

SÖNDAGSSCEN: Pudlar och Pommes med Teater 23

Helsingborg

Dunkers Kulturhus Teatersalen
söndag, 11 november 2018 kl:15:00

Hundarna Ullis och Ludde älskar sin pool och sitt potatisland. Men efter att stenarna börjar falla från himlen kan de inte stanna kvar. De packar väskorna och färdas över det stormiga havet tills de kommer fram till en ny plats. En plats bebodd av pudlarna Michelle och Don! Michelle tar med glädje emot hundarna och bjuder det nyanlända sällskapet på pommes frites. Men Don är inte lika glad över de nya besökarna. Istället börjar hans missnöje att växa och snart tycker han att det redan är nog med dogs.

Pija Lindenbaums kritikerrosade bilderbok blir nu stor dramatik. Pudlar och pommes är en föreställning fylld med humor, nyskrivna sånger samt alla tänkbara slags knasigheter. Men den rymmer också stora tankar om hemlängtan, misstänksamhet mot obekanta hundar och hur skillnaden mellan främlingar och nya vänner inte behöver vara så stor.

Läs gärna mer på www.teater23.se

Speltid: 45 minuter
Ålder: 5-9 år

Samarrangemang med NBV

Dunkers kulturhus är ett museum och konstcentrum beläget i Helsingborg, vid Norra hamnen. I huset, namngivet efter företagaren Henry Dunker som bekostade hela museet, finns stora utrymmen för utställningar, scenkonst och pedagogisk verksamhet för barn och ungdomar inom konst, musik, media, dans och teater. Huset rymmer också bar, restaurang och butik. Totalt har huset en yta på 16 000 m², med 10 600 m² verksamhetslokaler och 3 200 m² utställningsyta. I Dunkers kulturhus ligger även Helsingborgs turistbyrå.

Datum / Tid

söndag, 11 november 2018 kl: 15:00

Plats

Helsingborg, Dunkers Kulturhus Teatersalen

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

70kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad