Menu

JAG VAR DÄR, PRECIS SOM ALLA ANDRA: WENDY McNEILL

Helsingborg

Dunkers Kulturhus Teatersalen
torsdag, 15 november 2018 kl:19:00

Ändå går det bara in 75 personer på våra spelningar i musikserien ”Jag var där, precis som alla andra”. En serie med tre intima spelningar i cafésittning med artister som är på väg att slå igenom på riktigt. Så här nära kommer du aldrig att få uppleva artisterna igen, men du kommer garanterat att få höra från alla andra att även de var med på just den där spelningen. Ungefär som på Bruce Springsteens mytomspunna konsert i Stockholm 1975.

Kanadensiska Wendy McNeill, som numera är bosatt både i Sverige och Spanien, har en unik musikstil som närmast kan beskrivas som en blandning av kabaré, pop, dragspel och musikaliskt berättande. Hon har turnerat över hela världen, medverkat i indiefilmer, dans- och teaterproduktioner och släppt fem album. Det stora genombrottet är här och Wendys musik och vilda berättelser kommer verkligen till liv under livespelningar.

Paket för att gå på samtliga tre föreläsningar finns.
Pris 400 kr, med kulturkortet 345 kr.

Dunkers kulturhus är ett museum och konstcentrum beläget i Helsingborg, vid Norra hamnen. I huset, namngivet efter företagaren Henry Dunker som bekostade hela museet, finns stora utrymmen för utställningar, scenkonst och pedagogisk verksamhet för barn och ungdomar inom konst, musik, media, dans och teater. Huset rymmer också bar, restaurang och butik. Totalt har huset en yta på 16 000 m², med 10 600 m² verksamhetslokaler och 3 200 m² utställningsyta. I Dunkers kulturhus ligger även Helsingborgs turistbyrå.

Datum / Tid

torsdag, 15 november 2018 kl: 19:00

Plats

Helsingborg, Dunkers Kulturhus Teatersalen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

120kr - 215kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad