Menu

JAG VAR DÄR: Frida Selander

Helsingborg

Dunkers Kulturhus Teatersalen
torsdag, 4 april 2019 kl:19:00

Norrländska Frida Selander är som ingen annan, med en speciell röst lika förförisk som uppriktig. Ensam med sin gitarr och med rösten och texterna i fokus berättar hon historier om förgänglighet, om att öppna sitt hjärta, om det mest ömtåliga i människor och om att hitta rätt nyckel till rätt dörr. Frida Selander lämnar inte någon oberörd och har jämförts med storheter som Nina Simone, Patti Smith och Jeff Buckley. Ändå är hon mest sig själv.

Förra årets stora succé, Jag var där, är en serie spelningar i det lilla, intima formatet med endast 65 platser. Här möter du artister som är på väg att slå igenom på riktigt. Så här nära kommer du aldrig att få uppleva artisterna igen, men du kommer garanterat att få höra om dem från alla andra som också var med på just den där spelningen.
Köp biljett till samtliga fyra konserter för endast 600 kr (ordinarie pris 780 kr). Se paket: Jag var där.

Onumrerade platser i barsittning.


Dunkers kulturhus är ett museum och konstcentrum beläget i Helsingborg, vid Norra hamnen. I huset, namngivet efter företagaren Henry Dunker som bekostade hela museet, finns stora utrymmen för utställningar, scenkonst och pedagogisk verksamhet för barn och ungdomar inom konst, musik, media, dans och teater. Huset rymmer också bar, restaurang och butik. Totalt har huset en yta på 16 000 m², med 10 600 m² verksamhetslokaler och 3 200 m² utställningsyta. I Dunkers kulturhus ligger även Helsingborgs turistbyrå.

Datum / Tid

torsdag, 4 april 2019 kl: 19:00

Plats

Helsingborg, Dunkers Kulturhus Teatersalen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

151kr - 215kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad