Inställt!
kl: 19:00

KVINNORNA I GAMMELBASTUN - FÖRDÄMNINGARNA SLÄPPER

Dunkers Kulturhus TeatersalenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

INSTÄLLT på grund av sjukdom.
Köpt biljett återlöses senast: 2019-05-18


Tv-serien Bastubaletten fick en fortsättning och då var det kvinnorna som läsde sig att dansa i en bastu. Tv-tittarna fick en inblick i deras liv och tankar. Nu gör de en föreställning med dans, sång och egna berättelser där de ger en bild av hur det är att vara kvinna i Tornedalen idag. Vad händer när fyra kvinnor hamnar på en plats där de är hänvisade till varandra och måste samarbeta för att få allt gjort? Kanske konkurrerar de om vem som kan och vet bäst? Kanske är de så trygga att de visar sina sanna jag för varandra? De berättar vad de varit med om och hur de ser på sig själva. I dansen släpper fördämningarna och de avslöjar hur de verkligen känner.

Manus, regi , koreografi: Justine Kirk
Medverkande: Pia Hulkoff, Gun Olofsson, Lena Lathi Snell och Bigitta Rantatalo.
Produktion: Artic Minds

Föreställningen är 60 minuter utan paus.

Dunkers kulturhus är ett museum och konstcentrum beläget i Helsingborg, vid Norra hamnen. I huset, namngivet efter företagaren Henry Dunker som bekostade hela museet, finns stora utrymmen för utställningar, scenkonst och pedagogisk verksamhet för barn och ungdomar inom konst, musik, media, dans och teater. Huset rymmer också bar, restaurang och butik. Totalt har huset en yta på 16 000 m², med 10 600 m² verksamhetslokaler och 3 200 m² utställningsyta. I Dunkers kulturhus ligger även Helsingborgs turistbyrå.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-05-04 19:00


Plats/Lokal:

Adress:

Helsingborg,


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook