Helsingborg Pianofestival 2019: Föredrag Med Boel Adler

Dunkers Kulturhus TeatersalenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Längtans blå blomma, romantiken och musiken. Föredrag med Boel Adler.

Den blå blomman är en symbol för kärlek, oändlighet och längtan efter det onåbara alla dessa känslor som de romantiska tonsättarna hämtade ur sitt inre och uttryckte i sin musik. Främst bland dem är Robert Schumann.

Boel Adler är verksam som frilansande radioproducent för Sveriges Radio P2 sedan början av 1990-talet. Hon är för närvarande värd för Lördagsmorgon och presentatör i andra musiksammanhang. Sedan några år arbetar Boel på Malmö Opera som textmaskinsoperatör och översättare. Boel är också sångerska och medverkar regelbundet i Radiokören och Eric Ericsons Kammarkör. I Simrishamn har Boel byggt om en lada till konsertlokal där hon presenterar kammarkonserter och konst.

Se hela programmet för Helsingborg Pianofestival 2019 på www.dunkerskulturhus.se

Ingår i Festivalpasset som ger entré till alla konserter och föredrag.
Fullpris 1920 kronor, med Kulturkortet 1700 kronor.
Kontakta Dunkers kulturhus biljettcentral för att köpa festivalpasset: 042-107400

Onumrerade platser.

Dunkers kulturhus är ett museum och konstcentrum beläget i Helsingborg, vid Norra hamnen. I huset, namngivet efter företagaren Henry Dunker som bekostade hela museet, finns stora utrymmen för utställningar, scenkonst och pedagogisk verksamhet för barn och ungdomar inom konst, musik, media, dans och teater. Huset rymmer också bar, restaurang och butik. Totalt har huset en yta på 16 000 m², med 10 600 m² verksamhetslokaler och 3 200 m² utställningsyta. I Dunkers kulturhus ligger även Helsingborgs turistbyrå.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-08-29 16:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: