Hettan – Det Inre Klimatet: Sov! För En Bättre Hälsa

Dunkers Kulturhus TeatersalenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Välkommen till en ny föreläsningsserie med tre föreläsningar denna höst på temat psykisk hälsa. I samarrangemang med Folkuniversitetet.
Föreläsningarna tar 90 minuter.

Sov! För en bättre hälsa
Sömnen är nödvändig som återhämtning. Stress kan dock leda till att vi inte kan koppla av och somna och då hamnar vi i en negativ spiral. Men det finns tekniker att ta till för att du ska få sova. I vissa skeden i livet hjälper dock inga avslappningsövningar. Hur gör man för att klara sig om man exempelvis har ett litet barn som väcker en ofta? Lär dig om hur du får den livsviktiga sömnen och återhämtningen av överläkaren och sömnexperten Marianne Ors!

Med enkla medel som finns till hands kan var och en av oss må bättre och förebygga sjukdomar. Det här evenemanget är del av en serie föreläsningar hösten 2019 som handlar om psykisk hälsa.

Föreläsare:
Marianne Ors är överläkare i klinisk neurofysiologi vid Lunds universitet och expert på sömn.

Fri entré för barn och unga till och med 19 år. För bokning kontakta Dunkers kulturhus biljettcentral 042-107400.

Dunkers kulturhus är ett museum och konstcentrum beläget i Helsingborg, vid Norra hamnen. I huset, namngivet efter företagaren Henry Dunker som bekostade hela museet, finns stora utrymmen för utställningar, scenkonst och pedagogisk verksamhet för barn och ungdomar inom konst, musik, media, dans och teater. Huset rymmer också bar, restaurang och butik. Totalt har huset en yta på 16 000 m², med 10 600 m² verksamhetslokaler och 3 200 m² utställningsyta. I Dunkers kulturhus ligger även Helsingborgs turistbyrå.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-05 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: