Hettan – Det Inre Klimatet: Finn Balans I Ett Uppkopplat Liv

Dunkers Kulturhus TeatersalenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Välkommen till en ny föreläsningsserie med tre föreläsningar denna höst på temat psykisk hälsa. I samarrangemang med Folkuniversitetet.
Föreläsningarna tar 90 minuter.

Finn balans i ett uppkopplat liv. Stress är en del av livet, men ibland tar stressen över både i arbetet och på fritiden. Ta tillfället i akt och lär dig metoder för att minska stressen i vardagen.

Många människor konstaterar att de är stressade och att de är missnöjda med detta. Att inte ha tid för det ena och det andra. Nu har du möjligheten att lära dig mer om stress och vad den gör med människan. Vilka beslut måste vi fatta för att bättre kunna ta hand om oss själva. Val är svårt i ett uppkopplat liv, men nödvändiga för att vi skall kunna koppla av.

Med enkla medel som finns till hands kan var och en av oss må bättre och förebygga sjukdomar. Det här evenemanget är del av en serie föreläsningar hösten 2019 som handlar om psykisk hälsa.

Föreläsare: Per Johnsson, Docent i klinisk psykologi och leg psykolog, har arbetat och forskat kring olika fysiska och psykiska problem som ätstörningar och utmattning. Han är intresserad av hur kropp och själ interagerar med varandra.

Fri entré för barn och unga till och med 19 år. För bokning kontakta Dunkers kulturhus biljettcentral 042-107400.

Dunkers kulturhus är ett museum och konstcentrum beläget i Helsingborg, vid Norra hamnen. I huset, namngivet efter företagaren Henry Dunker som bekostade hela museet, finns stora utrymmen för utställningar, scenkonst och pedagogisk verksamhet för barn och ungdomar inom konst, musik, media, dans och teater. Huset rymmer också bar, restaurang och butik. Totalt har huset en yta på 16 000 m², med 10 600 m² verksamhetslokaler och 3 200 m² utställningsyta. I Dunkers kulturhus ligger även Helsingborgs turistbyrå.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-26 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: