Jag Var Där: Linda Bonaventura

Dunkers Kulturhus TeatersalenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Jag var där är en serie spelningar i det lilla, intima formatet med endast 65 platser. Den här säsongen möter du tre artister som är på väg att slå igenom på riktigt. Så här nära kommer du aldrig att få uppleva artisterna igen, men du kommer garanterat att få höra om dem från alla andra som också var med på just den där spelningen.

Lekfull och med ett stort allvar i grunden. Linda Bonaventuras musik och texter behandlar svåra livsval och stora existentiella frågor. Linda har hittat en unik ton i gränslandet mellan pop, folkrock och en proggig ljudmatta. Kritikerna hyllar hennes unika stil och uttryck. Det har skrivits att hon kombinerar det bästa från Steve Nicks och Kate Bushs värld och blandar det med vemod från Västerbotten och siciliansk dramatik.

Köp biljett till samtliga tre konserter för endast 400 kr (ordinarie pris 585 kr). Se paket: Jag var där.

Onumrerade platser i barsittning.
Längd: 90 minuter, ingen paus

Dunkers kulturhus är ett museum och konstcentrum beläget i Helsingborg, vid Norra hamnen. I huset, namngivet efter företagaren Henry Dunker som bekostade hela museet, finns stora utrymmen för utställningar, scenkonst och pedagogisk verksamhet för barn och ungdomar inom konst, musik, media, dans och teater. Huset rymmer också bar, restaurang och butik. Totalt har huset en yta på 16 000 m², med 10 600 m² verksamhetslokaler och 3 200 m² utställningsyta. I Dunkers kulturhus ligger även Helsingborgs turistbyrå.11

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-09-12 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: