Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Dancing Stories - Kaerlighed

Dunkers Kulturhus TeatersalenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Möt Black Box Dance Company i en intim och varm föreställning på temat kärlek, baserad på några av de vackraste och mest betydelsefulla ögonblicken från kompaniets 5-åriga repertoar. I stearinljusets sken kommer de fyra dansarna att beröra och väcka publikens nyfikenhet med utdrag ur föreställningarna Älskar dig för evigt, Fear, 7even och No Sex.
Kompaniets ledare Mari Brolin-Tani och David Cornelius Price guidar publiken genom kvällen
med ett par ord om varje verk. Danska Black Box Dance Company har vunnit flera nationella och internationella erkännanden för sitt arbete.

Föreställningen är 70 minuter utan paus.

Dunkers kulturhus är ett museum och konstcentrum beläget i Helsingborg, vid Norra hamnen. I huset, namngivet efter företagaren Henry Dunker som bekostade hela museet, finns stora utrymmen för utställningar, scenkonst och pedagogisk verksamhet för barn och ungdomar inom konst, musik, media, dans och teater. Huset rymmer också bar, restaurang och butik. Totalt har huset en yta på 16 000 m², med 10 600 m² verksamhetslokaler och 3 200 m² utställningsyta. I Dunkers kulturhus ligger även Helsingborgs turistbyrå.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-10-19 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: