Menu

Jag Var Där: Ödemarken

Helsingborg

Dunkers Kulturhus Teatersalen
torsdag, 16 april 2020 kl:19:00

Välkommen till vår serie spelningar i det lilla, intima formatet med endast 65 platser. Den här säsongen möter du tre nya artister som är på väg att få sitt stora genombrott. Så här nära kommer du förmodligen aldrig att få uppleva artisterna igen. Under vårens konserter kommer du också att kunna förboka enklare mat och dryck från vår bistro som du sedan avnjuter under själva spelningen.

Ödemarken är den instrumentala trion från Skåne som kastar lyssnaren mellan olika musikaliska landskap. Trion skapar nya vägar bort från musikens ramar och siktar istället upp mot det atmosfäriska, storslagna och vackra med musik som de själva kallar för terrorjazz. Men låt inte benämningen skrämma dig, det här är sköna harmonier i kombination med mäktiga ljudmattor. Det är lite jazz och en del psykedelia, världsmusik och postrock. Det är musik som gör att det händer något på insidan.

Köp biljett till samtliga tre konserter för endast 400 kr (ordinarie pris 585 kr). Se paket: Jag var där.

Onumrerade platser i barsittning.
Längd: ca 90 minuter, ingen paus

Dunkers kulturhus är ett museum och konstcentrum beläget i Helsingborg, vid Norra hamnen. I huset, namngivet efter företagaren Henry Dunker som bekostade hela museet, finns stora utrymmen för utställningar, scenkonst och pedagogisk verksamhet för barn och ungdomar inom konst, musik, media, dans och teater. Huset rymmer också bar, restaurang och butik. Totalt har huset en yta på 16 000 m², med 10 600 m² verksamhetslokaler och 3 200 m² utställningsyta. I Dunkers kulturhus ligger även Helsingborgs turistbyrå.

Datum / Tid

torsdag, 16 april 2020 kl: 19:00

Plats

Helsingborg, Dunkers Kulturhus Teatersalen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad