Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Jag Var Där: Elie & The Engine

Dunkers Kulturhus TeatersalenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Välkommen till vår serie spelningar i det lilla, intima formatet med endast 65 platser. Den här säsongen möter du tre nya artister som är på väg att få sitt stora genombrott. Så här nära kommer du förmodligen aldrig att få uppleva artisterna igen. Under vårens konserter kommer du också att kunna förboka enklare mat och dryck från vår bistro som du sedan avnjuter under själva spelningen.

Som en musikalisk minnesresa till något du känner igen och tycker om men ändå med något helt nytt som får dig att vilja ha mer. Elie & the Engine, som består av Elie Sandberg och Erik Petterson Sjöqvist, hämtar inspiration från hela världen och skapar musik som för tankarna till artister så som Peter Gabriel, Joni Mitchell, Sting, Paul Simon och Dave Matthews Band.

Köp biljett till samtliga tre konserter för endast 400 kr (ordinarie pris 585 kr). Se paket: Jag var där.

Onumrerade platser i barsittning.
Längd: ca 90 minuter, ingen paus

Dunkers kulturhus är ett museum och konstcentrum beläget i Helsingborg, vid Norra hamnen. I huset, namngivet efter företagaren Henry Dunker som bekostade hela museet, finns stora utrymmen för utställningar, scenkonst och pedagogisk verksamhet för barn och ungdomar inom konst, musik, media, dans och teater. Huset rymmer också bar, restaurang och butik. Totalt har huset en yta på 16 000 m², med 10 600 m² verksamhetslokaler och 3 200 m² utställningsyta. I Dunkers kulturhus ligger även Helsingborgs turistbyrå.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-04-23 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: