kl: 19:00

Jag Var Där: Qica

Dunkers Kulturhus TeatersalenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Välkommen till vår serie spelningar i det lilla, intima formatet med endast 65 platser. Den här säsongen möter du tre nya artister som är på väg att få sitt stora genombrott. Så här nära kommer du förmodligen aldrig att få uppleva artisterna igen. Under vårens konserter kommer du också att kunna förboka enklare mat och dryck från vår bistro som du sedan avnjuter under själva spelningen.

Varm och innerlig, sensuell, med en känsla av lekfull styrka. Så beskrivs Qicas fantastiska röst. Hon är en artist som vill förmedla ett budskap om att våga stå upp mot orättvisor och för allas lika värde. I låten WäGNER hämtade hon styrka från personer som Rosa Parks och Elin Wägner. Qicas stil är soul och rnb och hon producerar musik som inspirerar. Under 2019 gästade hon bland annat P3 Din gata, P3 Helsingborg och hon har uppträtt på olika festivaler som HX hos oss sommaren 2019.

Köp biljett till samtliga tre konserter för endast 400 kr (ordinarie pris 585 kr). Se paket: Jag var där.

Onumrerade platser i barsittning.
Längd: ca 90 minuter, ingen paus

Dunkers kulturhus är ett museum och konstcentrum beläget i Helsingborg, vid Norra hamnen. I huset, namngivet efter företagaren Henry Dunker som bekostade hela museet, finns stora utrymmen för utställningar, scenkonst och pedagogisk verksamhet för barn och ungdomar inom konst, musik, media, dans och teater. Huset rymmer också bar, restaurang och butik. Totalt har huset en yta på 16 000 m², med 10 600 m² verksamhetslokaler och 3 200 m² utställningsyta. I Dunkers kulturhus ligger även Helsingborgs turistbyrå.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-12 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: