Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 18:00

Kunskapsklubben: Mat För Kropp Och Själ

Dunkers Kulturhus TeatersalenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Vårens föreläsningar med Folkuniversitetet handlar om matens betydelse för hur vi mår och hur
vår placering i syskonskaran påverkar vår uppväxt och vårt liv.

Kan det vi äter påverka hur vi mår i kroppen och själen? Vad har du för relation till gluten, laktos, vegetariskt och LCHF? Klas Sjöberg är expert på autoimmuna sjukdomar och i den här föreläsningen berättar han om vad forskningsläget säger om sambandet mellan magen, hjärnan och vårt välbefinnande. Hjälper det att följa en strikt diet, eller kan det ibland stjälpa våra försök att må bättre? Både ärftlighet och miljö spelar stor roll för om vi drabbas eller inte. Klas Sjöberg är docent och överläkare på Skånes Universitetssjukhus och har specialiserat sig på bland annat celiaki och
inflammatorisk tarmsjukdom.

Fri entré för barn och unga till och med 19 år. För bokning kontakta Dunkers kulturhus biljettcentral 042-107400.

onumrerade platser
längd: cirka 90 minuter med avslutande gemensamt samtal

I samarbete med Folkuniversitetet

Dunkers kulturhus är ett museum och konstcentrum beläget i Helsingborg, vid Norra hamnen. I huset, namngivet efter företagaren Henry Dunker som bekostade hela museet, finns stora utrymmen för utställningar, scenkonst och pedagogisk verksamhet för barn och ungdomar inom konst, musik, media, dans och teater. Huset rymmer också bar, restaurang och butik. Totalt har huset en yta på 16 000 m², med 10 600 m² verksamhetslokaler och 3 200 m² utställningsyta. I Dunkers kulturhus ligger även Helsingborgs turistbyrå.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-03 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: