Inställt!
kl: 19:00

Helsingborgsspexet 2020

Dunkers Kulturhus TeatersalenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Billy the Kids stora flykt eller Vilda Västerns värsta vildar
Årets spex kommer ta med er på en galen resa genom vilda västern. Häng med när stadens sheriff Clint Eastwood tar upp jakten på den ökände brottslingen Billy the Kid i hans försök att fly till Mexiko. Till Billys missnöje tar hans flickvän Dolly Parton och bjuder in sig själv på resan, helt ovetande om Billys svalnande känslor för henne. Samtidigt tar sheriffen hjälp av den moraliskt ambivalenta prickskytten Annie Oakley i jakten. Förbered er på en manipulativ plan, en oväntad vänskap, och en het romans. Tillsammans kommer de vara med om ett äventyr de sent kommer glömma! Så håll i cowboyhatten och var beredda att sadla om rejält för ett helgalet spex!

Speltid: ca 2,5 timmar
Paus: ja
Onumrerade platser

www.helsingborgsspexet.se

Dunkers kulturhus är ett museum och konstcentrum beläget i Helsingborg, vid Norra hamnen. I huset, namngivet efter företagaren Henry Dunker som bekostade hela museet, finns stora utrymmen för utställningar, scenkonst och pedagogisk verksamhet för barn och ungdomar inom konst, musik, media, dans och teater. Huset rymmer också bar, restaurang och butik. Totalt har huset en yta på 16 000 m², med 10 600 m² verksamhetslokaler och 3 200 m² utställningsyta. I Dunkers kulturhus ligger även Helsingborgs turistbyrå.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-04-07 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: