Menu

Lightworkers

Helsingborg

Dunkers Kulturhus Teatersalen
torsdag, 8 oktober 2020 kl:19:00

Lightworkers består av Scharliina och Linnea från Helsingborg, två lokala tjejer som vill sprida ljus och kärlek genom sin musik. Förra hösten släppte de sin allra första singel, Tack för allt, som ett tack för allt de gått igenom och som ett tack till alla som någon gång har berört dem. Den senaste singeln heter Rise.
Duon lägger mycket tid på låtskrivandet och viktiga ämnen i texterna. De vill vara en röst utåt i omvärlden och med sin musik vill de kunna bidra till förändring.

Konserten med Lightworkers ingår i ett koncept där du möter tre artister med stark lokal förankring som är på väg att slå igenom på riktigt.

Onumrerade platser
Längd: cirka 90 min utan paus
Antalet platser är begränsat, max 50 personer.

Dunkers kulturhus är ett museum och konstcentrum beläget i Helsingborg, vid Norra hamnen. I huset, namngivet efter företagaren Henry Dunker som bekostade hela museet, finns stora utrymmen för utställningar, scenkonst och pedagogisk verksamhet för barn och ungdomar inom konst, musik, media, dans och teater. Huset rymmer också bar, restaurang och butik. Totalt har huset en yta på 16 000 m², med 10 600 m² verksamhetslokaler och 3 200 m² utställningsyta. I Dunkers kulturhus ligger även Helsingborgs turistbyrå.

Datum / Tid

torsdag, 8 oktober 2020 kl: 19:00

Plats

Helsingborg, Dunkers Kulturhus Teatersalen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad