Stäng reklam
Menu

SÖNDAGSSCEN: Alla får åka med - Boulevardteatern

Helsingborg

Dunkers Kulturhus Teatersalen
söndag, 10 november 2024 kl:15:00

Föreställningen Alla får åka med bygger på Anna-Clara Tidholms bilderbok för de allra minsta. En föreställning om inkludering, gemenskap och mångfald och vikten av den enkla, vardagliga samvaron. Att vara olika är bra.
En liten flicka kör i sin blå lastbil. Hon tar med sig många passagerare; en hängig tomte, en grubblande gris, en pojke som ramlat, en frusen hund och en ledsen nalle. Tillsammans far de hem till flickans hus och har saftkalas.

Fakta om Boulevardteatern
Boulevardteatern gör mimbaserad teater där rörelse, text och musik blandas. Här finns humorn, musiken, berättarglädjen och den fysiska gestaltningen. Boulevardteatern spelar ca 400 föreställningar per år för barn runt om i hela Sverige.

Ålder: 2–5 år
Längd: 30 minuter

Dunkers kulturhus är ett museum och konstcentrum beläget i Helsingborg, vid Norra hamnen. I huset, namngivet efter företagaren Henry Dunker som bekostade hela museet, finns stora utrymmen för utställningar, scenkonst och pedagogisk verksamhet för barn och ungdomar inom konst, musik, media, dans och teater. Huset rymmer också bar, restaurang och butik. Totalt har huset en yta på 16 000 m², med 10 600 m² verksamhetslokaler och 3 200 m² utställningsyta. I Dunkers kulturhus ligger även Helsingborgs turistbyrå.

Datum / Tid

söndag, 10 november 2024 kl: 15:00

Plats

Helsingborg, Dunkers Kulturhus Teatersalen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad