Menu

HELSINGBORGSREVYN 2015: FEMTE HJULET - EN SNURRIG REVY

Helsingborg

Dunkers Kulturhus Teatersalen
lördag, 21 mars 2015 kl:18:00

Helsingborgsrevyn är här igen med en snurrig revy!
Vi lovar en revy med en lokal prägel och mycket sång, musik & skratt!

Det är nu femte våren i rad som vi underhåller Helsingborgarna på Dunkers Kulturhus. Femte Hjulet - En snurrig revy har premiär på Dunkers Kulturhus och i år firar vi jubileum!

Vårt mål har varit att skapa en ny revytradition i Helsingborg så att helsingborgarna skall veta att det varje vår kommer en ny Helsingborgsrevy.
”Femte Hjulet” är en aktuell föreställning med mycket förväxlingskomik, där man bland annat behandlar frågor som kassaköer, Skånetrafiken och den nya tidens handel. Detta blandas med riviga sång- och dansnummer. Vi är mycket stolta över att för femte året få sätta upp Helsingborgarnas egna revy.

Även om det är en lokal revy har den världsliga inslag och man behöver inte bo i Helsingborg för att förstå innehållet och kunna njuta av föreställningen.
Revynummerna är skrivna både av revyföreningens medlemmar och av professionella textförfattare och på scenen kommer ni få skratta och njuta ett härligt gäng med aktörer och professionella musiker.

Speltid: ca 2,5 tim inkl paus

www.helsingborgsrevyn.se

Dunkers kulturhus är ett museum och konstcentrum beläget i Helsingborg, vid Norra hamnen. I huset, namngivet efter företagaren Henry Dunker som bekostade hela museet, finns stora utrymmen för utställningar, scenkonst och pedagogisk verksamhet för barn och ungdomar inom konst, musik, media, dans och teater. Huset rymmer också bar, restaurang och butik. Totalt har huset en yta på 16 000 m², med 10 600 m² verksamhetslokaler och 3 200 m² utställningsyta. I Dunkers kulturhus ligger även Helsingborgs turistbyrå.

Datum / Tid

lördag, 21 mars 2015 kl: 18:00

Plats

Helsingborg, Dunkers Kulturhus Teatersalen

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

250kr - 330kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad