SÖNDAGSSCEN: DEN VACKRASTE VISAN... med Friteatern

Dunkers Kulturhus TeatersalenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Den vackraste visan om livet självt med Friteatern.

En föreställning som alla hänger med i oavsett vilket modersmål en talar.
Skratt, förvåning och förundran delas av alla i publiken, på lika villkor.
Vi möter Schäfern, Sprätten och Flugan i sina tappra försök att få till en tjusig och välstämd
föreställning. Med ett dussintal olika akustiska instrument snubblar de sig fram genom både klassiska och folkliga tongångar. Det är inte alltid så lätt när Sprätten vill bestämma allt, Schäferns fiol bryter ihop, trolleriet går sin egen väg och när det t.o.m. är ganska omöjligt att få ett notpapper på plats. Dessutom blir Flugan kär. Hur ska det gå?

Speltid: 40 min

Ålder: från 5-10 år

Samarrangör: ABF

Dunkers kulturhus är ett museum och konstcentrum beläget i Helsingborg, vid Norra hamnen. I huset, namngivet efter företagaren Henry Dunker som bekostade hela museet, finns stora utrymmen för utställningar, scenkonst och pedagogisk verksamhet för barn och ungdomar inom konst, musik, media, dans och teater. Huset rymmer också bar, restaurang och butik. Totalt har huset en yta på 16 000 m², med 10 600 m² verksamhetslokaler och 3 200 m² utställningsyta. I Dunkers kulturhus ligger även Helsingborgs turistbyrå.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2016-02-14 15:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: