kl: 19:00

SHAN ATCI - ORIGINALET NY SHOW - HELSINGBORG

Folkets Hus SalongenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Shan "the man" Atci - en av Sveriges största komiker åker ut på ny turné under våren 2016. Originalet är namnet på turnén som kommer till en stad nära dig.


Du har sett honom i program som Stockholm Live, Melodifestivalen, Lobby m.m. Med kärlek och respekt, som är Shans ledord, lyckas han sprida en glädjande underhållning, som sitter kvar hos publiken långt efter föreställningen.


Ett klipp från Stockholm Live:
www.youtube.com/watch?v=Qz351wPvKVg


Insläpp 30min innan föreställning
Ingen åldersgräns


Följ Shan här:
Instagram: instagramcom/shanatci
Facebook: www.facebookcom/shanatciofficial
www.shanatci.com


Obs: Förbjudet att filma föreställningen.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2016-05-21 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:SHAN ATCI

SHAN ATCI, Toarulle på Spotify

Toarulle

Toarulle

Kagan Shan Atci, född 6 juli 1978 i Flemingsberg, är en svensk-kurdisk ståuppkomiker. Han medverkade i de två första säsongerna av Stockholm Live 2004 och 2005, men hoppade sedan av för att satsa på en egen ståuppshow.


Atci var våren 2005 programledare för den egna talkshowen Lobby på ZTV och var programledare för Melodifestivalen 2005, delfinalen i Göteborg, samt Lilla melodifestivalen 2005. Han medverkade också i humorprogrammet 100% tillsammans med Adam Alsing, Magnus Betnér, Kristoffer Appelquist och Marika Carlsson som sändes i början av året 2006 på TV4.


Atcis humor handlar ofta om hur det är att leva som invandrare i Sverige samt om skillnaderna mellan olika folkgrupper. Just nu är Shan aktuell med ny turné våren 2015.