Menu

Juldagen på Gastro

Helsingborg

Gastro
tisdag, 25 december 2018 kl:22:00

Årets mest efterlängtade utekväll är här, den mytomspunna "Juldagen".


Av den anledningen har vi i flera månader ritat på detta projekt, och kan nu med stolthet avslöja våran tolkning av denna traditionsrika kväll. Ni som vill ha er en upplevelse likt inget annat på Juldagen, se hit. Vi bjuder på allt annat än tradition, vi skapar en helt egen.


JULDAGEN PÅ GASTRO - BY SEEYOUMONDAY


I samarbete med Gastro, Moët Chandon, Dom Perignon, Belvedere och ett antal andra samarbetspartners kan vi nu avslöja detaljerna kring detta storslagna event, släppa förköpsbiljetterna och öppna slussarna för VIP-bordsbokning. Först till kvarn som gäller.


På juldagen kommer vi att tömma all traditionell inredning och göra en totalomvandling av Gastro's anrika lokaler. Bankettsalen omvandlas till vår helt egenbrandade "Moëtten" - En klubb i klubben i samarbete med Moët Chandon, där allt andas glamour och guld.


Konceptet "Shotluckan" kommer och smäller upp en bar som serverar det allra bästa i shotform, och skapar upplevelser utöver det vanliga. Läs mer om dem här: shotluckan.se


De största produktionsbolagen i regionen installerar ljud, ljus och effekter. Dansare, eldshow, en enormsatsning kring våra VIP-bord med över 1000 nyinköpta facklor. You name it, we've got it. Utöver detta kör vi 5 av Helsingborgs bästa DJs under ett och samma tak.


Då denna kväll kommer att vara slutsåld inom kort, rekommenderar vi förköp och VIP-bordsbokning i god tid. Vi rekommenderar även starkt att ansluta i god tid under kvällen, då vi stänger dörrarna såfort vi har nått våran max-kapacitet.


Alla frågor riktas till hi snabel-a seeyoumonday punkt se


DETAILS:
Entré 300:- (Förköp 250:-)
Doors: 22-03
VIP-Tables: hi snabel-a seeyoumonday punkt se

Datum / Tid

tisdag, 25 december 2018 kl: 22:00

Plats

Helsingborg, Gastro

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad