kl: 18:00

Tonicaorkestern och Lars Roos bjuder på Örongodis

Gustav Adolfs Kyrka, Uthämt Dkh!Detta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Tonicaorkestern och Lars Roos bjuder på Örongodis
Dirigent: Jan Karlsson

Ett unikt tillfälle att få höra pianisten Lars Roos med Tonicaorkestern. En känsla av privat konsert där publik, orkester och solist sitter nära varandra. Lars Roos är solist i Mozarts pianokonsert nr 21 ”Elvira Madigan” och i Kärleksvals av Ulrik Neuman. Det blir också filmmusik, Brusa högre lilla å. Lars spelar också sina egna musikpärlor. Tonica framför en del av orkesterverket Dalsvit, Suite Dalécarlienne opus 22 av Helena Munktell.
Varmt välkomna!

Om Tonica och Lars Roos:
Tre gånger tidigare har Tonica orkestern framfört konserter tillsammans med Lars Roos. En pianist med hela världen som arbetsfält och sedan flera år bosatt i Los Angeles. Han har varit ackompanjatör till operasångerskan Birgit Nilsson på hennes världsturnéer. Sedan dess har Lars gjort en egen framgångsrik solokarriär där Örongodis blivit ett känt begrepp.

Tonica - senaste nytt i januari: De två senaste konserterna framfördes under en lyckad nyårshelg med mycket publik i Eslövs Medborgarhus och trettondagskonsert på Kulturhuset Björnen i Åstorp. Solisterna var sopranen Mathilda Ahnell och valthornisten Joakim Casagrande.

Insläpp 17.15
Överblivna biljetter säljes konsertdagen i kyrkans entré från kl. 17.15

Mer info. www.tonicaorkestern.se

Vill du bli stödmedlem för endast 50 kr?
Bankgiro: 987-2102 e-post: info@tonicaorkestern.se

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-03-21 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Lars Roos

Lars Roos, Suite Bergamasque: 3. Clair De Lune på Spotify

Für Elise

Suite Bergamasque: 3. Clair De Lune

Lars Roos, Av Längtan Till Dig på Spotify

För Kärlekens Skull

Av Längtan Till Dig

Lars Roos, For Karlekens Skull på Spotify

För Kärlekens Skull

For Karlekens Skull